SITUAŢIA METEO PENTRU JURNALUL OREI 13
Valorile termice de la munte caracterizează o vreme autentică de iarnă. La ora 13 se înregistrau -12 grade la Vf. Omu, -9 grade la Bâlea Lac, Călimani, -8 grade la Țarcu, -7 grade la Iezer și Ceahlău

Cerul prezintã înnorãri în nord-estul ţãrii, şi este variabil la senin în rest. Vântul suflã slab şi moderat, cu intensificãri în zona montanã înaltã, cu viteze de peste 70…90 km/h, spulberând zãpada, dar pe spaţii mai restrânse şi la cote mai reduse şi în regiunile sudice, estice şi centrale. Temperatura aerului la ora 13 avea valori cuprinse între 2 grade la Darabani, Rădăuți, Suceava  şi 14 grade în Bucuresti, Calafat, Drobeta Turnu Severin și Târgu Jiu.

PROGNOZA METEO PENTRU ASTÃZI
Vremea va fi uşor mai rece decât în mod obişnuit la aceastã datã în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în regiunile sudice şi estice. Izolat vor mai fi precipitaţii slabe, sub formã de ploaie în sud, mixte în nord-est, unde dimineaţa vor fi condiţii de polei şi ninsoare la munte. Local, vântul va avea intensificãri în majoritatea regiunilor, dar mai ales în Moldova, unde la rafalã se vor atinge viteze în general între 55 şi 75 km/h, precum şi în Carpaţii Meridionali şi de Curburã, iar la altitudini de peste 1700 m, va sufla tare, cu viteze de 80…100 km/h şi zãpada va fi spulberatã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 5 şi 15 grade. Dimineaţa, pe arii restrânse, mai ales în vestul, nordul şi centrul ţãrii va fi brumã.