La ora 14,  temperaturile maxime erau cuprinse între 11 grade la Dumbrãviţa de Codru, Şiria şi Oraviţa şi 27 de grade la Cãlãraşi. 

Cele mai ridicate valori se înregistrează în Muntenia, Dobrogea, Moldova, iar regimul termic este cu 10…15 grade peste normalul perioadei.

Cerul este mai mult noros în vestul ,nordul , centrul şi sud-vestul ţãrii, unde plouã, iar în restul teritoriului este variabil.

Vântul suflã slab şi moderat, cu intensificãri pe crestele montane, dar şi la altitudini mai reduse, în vestul, centrul şi estul ţãrii.

              Ora 15

Temperaturi maxime ora 15

Temperaturi resimţite ora14

PROGNOZA METEOROLOGICÃ PENTRU ZIUA ÎN CURS
Vremea va fi deosebit de caldã pentru aceastã datã, deşi în regiunile intracarpatice valorile termice vor fi în scãdere, astfel încât maximele vor avea valori de la 14…16 grade în Crişana şi în Maramureş pânã la 26…27 de grade în sudul Munteniei. În vestul, nord-vestul, centrul ţãrii şi parţial în sud-vest cerul va fi mai mult noros şi temporar va ploua. Ploile vor avea mai ales caracter de aversã, iar pe suprafeţe mici, cu precãdere în Banat, cantitãţile de apã vor fi mai importante şi vor depãşi 15…25 l/mp. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, mai mult senin în sud-est. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, în special la altitudini mari, unde la rafalã se vor depãşi viteze de 80…90 km/h şi doar pe arii restrânse şi la cote mult mai reduse în restul teritoriului.

Sursa: Administratia Naţională de Meteorologie