Vineri (4 decembrie)
Vremea va continua sã se încãlzeascã, devenind caldã pentru aceastã datã îndeosebi în regiunile intracarpatice şi în zonele de deal şi de munte. Sudul şi estul ţãrii vor avea nori joşi şi, local, ceaţã, mai ales în prima parte a zilei şi noaptea, ce se vor asocia pe arii restrânse cu ploi slabe sau burniţã. În zona montanã vor fi  înnorãri mai accentuate în special noaptea, când local vor fi precipitaţii mixte şi izolat polei. În restul teritoriului, cerul va fi variabil şi doar cu totul izolat, spre sfârşitul intervalului vor fi precipitaţii slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în sudul Banatului şi la munte, cu precãdere pe crestele înalte ale Carpaţilor Meridionali, unde rafalele vor atinge 70…80 km/h, iar local şi temporar, însã cu viteze mai reduse şi în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor situa între 5 şi 15 grade, mai scãzute în zonele cu ceaţã persistentã, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 0 şi 8 grade.

Sâmbătă (5 decembrie)
În sudul şi în estul ţãrii nebulozitatea joasã va persista în cea mai mare parte a intervalului şi pe alocuri va fi ceaţã, asociatã cu burniţã sau ploaie slabã. Înnorãri mai accentuate vor fi în Munţii Banatului, Carpaţii Meridionali şi Orientali unde temporar se vor semnala precipitaţii moderate cantitativ sub formã de ploaie, iar la altitudini de peste 1700 m, lapoviţã sau ninsoare. În restul teritoriului, vremea va fi în general frumoasã şi deosebit de caldã pentru aceastã datã, cerul variabil, iar ceaţa se va forma dimineaţa şi noaptea pe spaţii mici în Transilvania.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, îndeosebi în zona înaltã a Carpaţilor Meridionali, precum şi în sudul Banatului, cu rafale ce vor depãşi 70…80 km/h, iar cu viteze mai mici şi cu caracter temporar şi în celelalte zone. Temperaturile maxime se vor încadra între 4…6 grade în zonele cu ceaţã persistentã în special din sudul Olteniei şi în jurul a 14 grade în Banat, Crişana, Maramureş şi în Dobrogea. Minimele termice vor fi preponderent pozitive, cuprinse în marea lor majoritate între 0 şi 8 grade, valori cu mult mai ridicate decât cele normale la începutul lunii decembrie.

Duminică (6 decembrie)
În estul, sudul şi sud-vestul ţãrii şi în zonele montane, vremea va fi închisã şi se va rãci, local chiar accentuat; înnorãrile vor fi persistente şi va ploua pe arii extinse în Banat şi Oltenia, unde se vor cumula cantitãţi de apã mai însemnate şi local în Muntenia, Dobrogea şi Moldova. În cea mai marte parte a zonei montane vor fi precipitaţii care vor deveni treptat predominant ninsori, mai consistente în Munţii Banatului şi vestul Carpaţilor Meridionali, iar în Dealurile Subcarpatice, trecãtor, vor fi precipitaţii mixte. În restul teritoriului, rãcirea vremii se va resimţi doar la valorile nocturne în nord-vest şi centru, cerul va fi parţial noros, iar pe spaţii mici vor fi precipitaţii sub formã de ploaie sau lapoviţã.

Pe areale restrânse, cu probabilitate mai mare în sudul Transilvaniei şi la munte, se va depune polei. Vântul va avea intensificãri în majoritatea zonelor, dar mai susţinute la munte, cu rafale de peste 80…100 km/h în Carpaţii Meridionali, unde cu precãdere noaptea va fi viscol şi cu peste 60…70 km/h în sudul Banatului, iar cu caracter local şi temporar şi în rest, în medie cu 45…55 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 şi 13 grade, mai coborâte în Moldova şi uşor mai ridicate în regiunile vestice; minimele termice vor fi cuprinse în marea lor majoritate între -5 şi 5 grade. Local şi temporar se va forma ceaţã.