Marti (25 august)
Vremea va fi în general instabilã în sud-vestul, centrul, nordul şi nord-estul ţãrii, precum şi în zonele de munte, unde înnorãrile vor fi temporar accentuate şi mai ales în cursul zilei se vor semnala averse ce vor avea şi caracter torenţial, descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului şi pe spaţii mici grindinã. Cantitãţile de apã vor depãşi 20…25 l/mp şi izolat 40…50 l/mp. În celelalte regiuni cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi pe arii mai restrânse, în primele ore ale intervalului în regiunile vestice, iar seara şi noaptea şi în sud-est. Temperaturile maxime vor fi de la 21 de grade în Maramureş, pânã la 34 de grade în sudul şi centrul Munteniei, unde disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperaturã – umezealã (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unitãţi.  Minimele termice se vor încadra între 10 şi 21 de grade. Mai ales spre sfârşitul nopţii, în zonele joase îndeosebi din centrul teritoriului, pe arii restrânse se va semnala ceaţã.

Miercuri (26 august)
Vremea va deveni în general frumoasã.  Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri ziua în regiunile sud-estice şi la munte, iar seara şi noaptea în nord şi nord-est, dar numai izolat se vor semnala ploi de scurtã duratã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona montanã înaltã, iar la începutul intervalului, trecãtor şi în Bãrãgan, Dobrogea şi sudul Moldovei. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 32 de grade, iar cele minime vor fi de la 7…8 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali, pânã la 21 de grade pe litoral. Pe arii restrânse, în zonele joase, vor fi condiţii de ceaţã.

Joi (27 august)
În sudul şi sud-estul ţãrii, valorile termice vor fi mai ridicate decât în ziua precedentã, astfel vremea va fi cãlduroasã, pe arii restrânse canicularã. În regiunile nordice şi nord-estice, precum şi la munte cerul va fi variabil, cu unele înnorãri mai ales ziua, când izolat vor fi posibile ploi de scurtã duratã, iar în rest se va menţine mai mult senin. Vântul va avea intensificãri în zona montanã, cu viteze în general de 60…70 km/h, dar local şi temporar şi în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 de grade în Maramureş şi în jur de 35 de grade, în Muntenia, sudul Moldovei şi vestul Dobrogei, iar cele minime, în general, între 9 şi 19 de grade.