Vineri (28 august)
Vremea va fi predominant frumoasã, dar cãlduroasã dupã-amiaza în regiunile sudice, sud-estice şi pe arii restrânse în cele vestice. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineaţa şi noaptea. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona montanã înaltã. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 34 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 grade în estul Transilvaniei şi 22 de grade pe litoral. Izolat în depresiuni vor fi condiţii de ceaţã.

Sâmbătă (29 august)
Valorile termice vor fi în creştere, astfel cã vremea va deveni cãlduroasã în cea mai mare parte a ţãrii, local canicularã în regiunile sudice. Disconfortul termic va fi accentuat în zonele de câmpie, unde indicele temperaturã-umezealã va atinge şi depãşi uşor pragul critic de 80 de unitãţi. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare pe parcursul zilei în estul, sud-estul şi vestul ţãrii, dar şi în zona de munte, cu viteze mai mari pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 de grade pe litoral şi în jurul a 37 de grade în Lunca Dunãrii, iar cele minime vor fi cuprinse între 13 şi 23 de grade, mai scãzute în estul Transilvaniei. Noaptea vor fi condiţii de ceaţã cu o probabilitate mai mare în regiunile sud-estice.

Duminică (30 august)
Vremea se va menţine cãlduroasã, canicularã în zonele de câmpie şi local în cele de podiş, unde disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperaturã-umezealã (ITU) va depãşi pragul critic de 80 de unitãţi. Cerul va fi mai mult senin, cu înnorãri spre sfârşitul intervalului în regiunile vestice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri pe parcursul zilei pe crestele montane, în vestul şi estul ţãrii. Temperaturile maxime se vor încadra între 30 şi 37 de grade, cu valori mai scãzute pe litoral, spre 26…27 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 14 şi 24 de grade, mai coborâte în depresiuni. Dimineaţa, dar mai ales noaptea, pe arii restrânse îndeosebi în regiunile sud-estice va fi ceaţã.