Miercuri (2 decembrie)
Vremea va fi rece pentru aceastã datã în majoritatea regiunilor. În sudul, estul şi parţial în centrul ţãrii, vor fi nori de plafon jos sau ceaţã, ce se vor asocia pe suprafeţe mici cu chiciurã, fulguieli sau burniţã. În Dobrogea, mai ales dimineaţa, vor fi posibile precipitaţii slabe mixte. Izolat vor fi condiţii de polei. În restul teritoriului cerul va fi variabil, dimineaţa şi noaptea izolat va fi ceaţã, iar condiţiile de precipitaţii vor fi reduse. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în sudul Banatului, unde viteza vântului va depãşi la rafalã 55…60 km/h, iar la începutul intervalului, temporar şi pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 şi 7 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -8 şi 0 grade.

Joi (3 decembrie)
Vremea va intra într-un proces de încãlzire, ce se va resimţi mai ales în regiunile intracarpatice şi în zonele de munte, unde cerul va fi variabil. În sudul şi estul ţãrii nebulozitatea va fi persistentã în cea mai mare parte a intervalului, iar mai ales în primele ore ale zilei şi noaptea se va semnala ceaţã, trecãtor asociatã cu burniţã sau ploaie slabã. Izolat vor fi condiţii de polei.

În cursul nopţii, cerul se va înnora şi în regiunile vestice, unde probabilitatea pentru precipitaţii va fi în creştere. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în Banat şi în zona de munte, cu precãdere în zona Carpaţilor Meridionali, unde rafalele vor depãşi temporar 55…65 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 0 şi 10 grade, iar cele minime se vor încadra între -5 şi 5 grade, mai ridicate pe litoral şi în sudul Banatului, dar şi uşor mai scãzute în depresiunile Carpaţilor Orientali.

Vineri (4 decembrie)
Vremea va continua sã se încãlzeascã, devenind caldã pentru prima decadã a lunii decembrie, îndeosebi în regiunile intracarpatice. În sudul şi estul ţãrii va fi nebulozitate joasã şi local ceaţã mai ales în prima parte a zilei şi din nou noaptea asociate pe arii restrânse, cu ploi slabe sau burniţã. În restul teritoriului, cerul va fi variabil şi doar izolat, cu o probabilitate mai mare din a doua parte a nopţii vor fi posibile ploi slabe, iar în zona montanã înaltã precipitaţii mixte.

Vântul va sufla slab şi moderat, local cu intensificãri în sudul Banatului, la munte, cu precãdere în zona înaltã a Carpaţilor Meridionali, iar la intensitãţi mai mici şi pe arii mai restrânse, temporar şi în rest. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 5 şi 13 grade, iar cele minime  vor fi cuprinse între 0 şi 8 grade, uşor mai ridicate pe litoral.