COD ROŞU DE INUNDAŢII
În intervalul 18 iunie, ora 12:00 – 19 iunie, ora 09:00
 pe râurile din bazinele hidrografice: Bega- bazin amonte S.H. Balinţ (judeţul Timiş), Timiş – afluenţii aferenţi sectorului aval S.H. Sadova – amonte S.H. Lugoj (judeţele: Caraş Severin şi Timiş) şi Caraş (judeţul Timiş).

Sursa INHGA

Fenomenele hidrologice periculoase prognozate se pot produce cu probabilitate și intensitate mai mare ȋn intervalul 18.06.2020 ora 18:00 – 19.06.2020 ora 06:00 pe unele râuri din judeţele: Timiş, Caraş Severin, Hunedoara şi Arad.

COD ROŞU
18 iunie, ora 15:50 – 19 iunie, ora 09:00

Ca urmare a precipitațiilor înregistrate în ultimele 24 ore și a propagării viiturilor extreme formate în bazinul hidrografic (afluent al râului Timiș), se extinde AVERTIZAREA HIDROLOGICĂ COD ROȘU pentru râul Timiș – bazin amonte S.H. Lugoj, județele Timiș și Caraș – Severin.

COD ROŞU
18 iunie, ora 12:50 –  ora 24:00

            Ca urmare a precipitațiilor înregistrate în ultimele ore, a celor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte severe de inundaţii locale şi creşteri importante de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale COTELOR DE PERICOL pe râurile din bazinele hidrografice: Pogăniș – bazin amonte Ac. Cadar Duboz, județul Caraș – Severin. 

 

COD ROŞU
18 iunie, ora 8.40 – ora 14

           Ca urmare a precipitațiilor înregistrate în ultimele ore, a celor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte severe de inundaţii locale şi creşteri importante de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale COTELOR DE PERICOL pe râurile din bazinele hidrografice: Caraș – bazin superior și afluenți bazin mijlociu și inferior, județul Caraș – Severin.

            Fenomenele hidrologice periculoase se pot produce cu probabilitate mai mare pe râurile din bazinele hidrografice: Caraș – bazin superior și afluenții de stânga din bazinul mijlociu și inferior. 

Sursa INHGA