Marti (16 februarie)
Cerul va fi variabil, cu înnorãri trecãtoare, dar numai pe spaţii mici va fulgui. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane şi în Dobrogea, în special în zona litoralului.

Miercuri (17 februarie)
Vor fi precipitaţii începând cu orele dupã-amiezii în vestul, centrul şi nordul ţãrii, iar noaptea şi în regiunile estice şi sud-estice. Vor fi ninsori, dar temporar şi ploi sau lapoviţã ce vor favoriza izolat depunerile de polei. La munte vor predomina ninsorile, în general moderate cantitativ, iar la altitudini mari vântul se va intensifica mai ales în cursul serii şi noaptea, viscolind şi spulberând zãpada.

Joi (18 februarie)
Cerul va avea înnorãri, iar temporar vor fi precipitaţii sub formã de lapoviţã, ninsoare şi trecãtor ploaie, local în nord şi centru şi pe arii restrânse în rest. La munte vor predomina ninsorile. Cu totul izolat vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, îndeosebi pe creste viscolind ninsoarea, dar temporar şi cu viteze mai mici şi în sud, centru şi est.

Vineri (19 februarie)
Cerul va avea înnorãri, mai accentuate seara şi noaptea în regiunile nord-vestice, nordice şi parţial în cele centrale, unde aria precipitaţiilor se va extinde.  Acestea vor fi sub formã de ninsoare la munte şi mixte în rest. Vântul va sufla slab şi moderat cu unele intensificãri pe crestele montane.