Sâmbătă (13 februarie)
Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în regiunile nordice, iar în a doua parte a intervalului şi în cele sudice şi sud-estice şi doar pe arii restrânse, spre searã şi noaptea, în nordul Crişanei şi al Moldovei, în Maramureş şi în zona Carpaţilor Orientali va ninge slab. Vântul va continua sã prezinte intensificãri pe parcursul zilei, în Carpaţii Meridionali, de Curburã, în cea mai mare parte a Moldovei şi în sud-estul Transilvaniei şi va amplifica senzaţia de frig, cu viteze la rafalã în general de 55…65 km/h, iar pe crestele montane va depãşi 90…100 km/h şi va spulbera zãpada.

Duminică (14 februarie)
Cerul va avea înnorãri şi temporar va ninge slab pe arii restrânse, îndeosebi în centru, nord, nord-est şi la munte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, în special la altitudini mari, iar ziua temporar în regiunile estice şi local în cele vestice.

Luni (15 februarie)
Cerul va fi temporar noros şi va ninge slab în cea mai mare parte a zonei montane, local în nord, centru şi est şi pe spaţii mai mici noaptea şi în sud. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare la munte – cu precãdere în zona înaltã a Carpaţilor Meridionali, în Moldova, dar local la cote mai reduse şi în Transilvania, sudul Banatului, Oltenia şi Dobrogea.

Marţi (16 februarie)
În cursul zilei, cerul va fi variabil, cu unele înnorãri şi izolat fulguieli la munte şi în regiunile extracarpatice, iar noaptea mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare în regiunile estice şi sud-estice, precum şi pe crestele Carpaţilor Meridionali.