Joi (25 martie)
Vremea va fi rece pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri mai accentuate pe parcursul zilei în jumãtatea de sud-est a teritoriului. Pe alocuri vor fi precipitaţii slabe, mixte în Muntenia, Dobrogea, sudul Moldovei şi ninsoare la munte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în masivele sudice, în special la altitudini mari, unde zãpada va fi spulberatã, iar pe parcursul zilei şi în regiunile estice şi sud-estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 şi 11 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -9 şi 2 grade. Izolat va fi ceaţã, iar noaptea, îndeosebi în jumãtatea de vest a ţãrii, local se va produce brumã.

Vineri (26 martie)
Vremea se va menţine rece pentru ultima decadã a lunii martie, deşi valorile termice vor fi în creştere. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 şi 14 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -6 şi 1 grad, mai scãzute în depresiunile intramontane, spre -10 grade, dar şi mai ridicate, pânã la 3…4 grade, în Dealurile de Vest şi pe litoral. Cerul va fi variabil, cu înnorãri mai accentuate în sud-estul teritoriului, iar pe parcursul zilei şi în vest.

Cu totul izolat vor fi precipitaţii slabe mai ales sub formã de ploaie. Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu intensificãri la altitudini mari în Carpaţii Meridionali şi de Curburã, precum şi în regiunile estice şi sud-estice. Dimineaţa şi noaptea pe arii restrânse va fi ceaţã, iar la sfârşitul intervalului se va produce brumã local în nord, în centru, în dealurile sudice şi izolat în restul ţãrii.

Sâmbătă (27 martie)
Încãlzirea vremii va continua, astfel cã se vor înregistra valori de temperaturã în jurul celor normale perioadei, cu maxime cuprinse în general între 8 şi 17 grade şi minime între -2 şi 6 grade, mai mici în depresiunile intramontane, spre -6 grade. Pe parcursul zilei cerul va fi parţial noros în extremitatea nord-vesticã şi cea de est şi variabil la senin în rest, iar dimineaţa izolat se va semnala ceaţã.

Începând de seara, aria de nebulozitate şi ploile vor cuprinde treptat jumãtatea de nord-vest a teritoriului. În zona montanã înaltã vor fi ninsori şi lapoviţã, iar în Transilvania, pe spaţii mici, precipitaţii mixte. Izolat, spre dimineaţã, în centru şi nord-est vor fi condiţii de polei. În a doua parte a nopţii, în sud, în est şi în centru se va forma din nou ceaţã, pe arii restrânse şi izolat se va produce brumã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri la munte.