Joi (26 noiembrie)
Vremea va fi rece dimineaţa şi noaptea în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi mai mult senin, exceptând zonele de câmpie, unde în prima parte a zilei şi în orele nopţii local se va semnala nebulozitate joasã şi ceaţã. Ceaţa se va asocia trecãtor cu burniţã sau cu depunere de chiciurã. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 4 şi 12 grade. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -9 şi 3 grade, mai scãzute în depresiuni, pânã în jurul a -14 grade în cele din estul Transilvaniei, dar şi uşor mai ridicate pe litoral, pânã la 5 grade.

Vineri (27 noiembrie)
Vremea va fi în general închisã în zonele joase de relief, unde la începutul şi sfârşitul intervalului va fi ceaţã sau nebulozitate stratiformã, ce local vor persista şi pe parcursul zilei. Ceaţa se va asocia şi cu depunere de chiciurã. Izolat va fi burniţã, iar noaptea în vest şi nord-vest şi ploaie slabã. La deal şi la munte cerul va fi variabil, iar condiţiile de precipitaţii reduse. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 3 şi 13 grade, cu cele mai scãzute valori în zonele cu ceaţã persistentã, iar cele minime, vor fi cuprinse între -9 grade în estul Transilvaniei şi 7…8 grade pe litoral.

Sâmbătă (28 noiembrie)
În regiunile din vestul, nordul şi centrul ţãrii, vremea va fi în general închisã şi mai rece decât normal. Cerul va fi mai mult noros şi pe arii restrânse, cu precãdere în a doua parte a intervalului, vor fi precipitaţii slabe. În restul teritoriului, dimineaţa şi noaptea va fi nebulozitate de plafon jos, dar în orele amiezii cerul va fi variabil şi se vor înregistra valori termice peste cele specifice perioadei. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 2 şi 13 grade, iar cele minime între -5 şi 5 grade. Pe alocuri, în primele ore ale zilei şi spre sfârşitul nopţii, se va forma ceaţã.