Sâmbătă (13 februarie)
Vremea se va menţine deosebit de rece, geroasã dimineaţa şi noaptea în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime se vor încadra între -11 şi 0 grade, iar cele minime vor fi cuprinse în general între -18 şi -8 grade, cu cele mai scãzute valori în depresiuni. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în regiunile nordice, iar în a doua parte a intervalului şi în cele sudice şi sud-estice şi doar pe arii restrânse, spre searã şi noaptea, în nordul Crişanei şi al Moldovei, în Maramureş şi în zona Carpaţilor Orientali va ninge slab. Vântul va continua sã prezinte intensificãri pe parcursul zilei, în Carpaţii Meridionali, de Curburã, în cea mai mare parte a Moldovei şi în sud-estul Transilvaniei şi va amplifica senzaţia de frig, cu viteze la rafalã în general de 55…65 km/h, iar pe crestele montane va depãşi 90…100 km/h şi va spulbera zãpada. Izolat va fi ceaţã cu depunere de chiciurã şi se va semnala gheţuş.

Duminică (14 februarie)
Deşi valorile termice vor creşte uşor faţã de intervalul precedent, vremea va fi în continuare deosebit de rece, geroasã dimineaţa în cea mai mare parte a ţãrii, iar noaptea local în centru şi pe suprafeţe mici în rest, cu o probabilitate mai mare în sud-vest. Temperaturile maxime se vor încadra în general între -6 şi 2 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -12 şi -4 grade, mai scãzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Cerul va avea înnorãri şi temporar va ninge slab pe arii restrânse, îndeosebi în centru, nord, nord-est şi la munte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, în special la altitudini mari, iar ziua temporar în regiunile estice şi local în cele vestice. Se va semnala gheţuş.

Luni (15 februarie)
Vremea se va menţine deosebit de rece în cea mai mare parte a ţãrii, deşi valorile termice diurne vor fi uşor mai ridicate decât în ziua precedentã, cu precãdere în sudul ţãrii. Va fi însã în continuare ger, în orele dimineţii îndeosebi în centru, iar noaptea în special în nordul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra în general între -4 şi 5 grade, cu cele mai ridicate valori în vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între -15 şi -5 grade.

Cerul va fi temporar noros şi va ninge slab în cea mai mare parte a zonei montane, local în nord, centru şi est şi pe spaţii mai mici noaptea şi în sud. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare la munte – cu precãdere în zona înaltã a Carpaţilor Meridionali, în Moldova, dar local la cote mai reduse şi în Transilvania, sudul Banatului, Oltenia şi Dobrogea. Izolat se va semnala ceaţã cu depunere de chiciurã.