Joi (3 septembrie)
Instabilitatea atmosfericã va fi temporar accentuatã, în prima parte a intervalului în zona Carpaţilor Orientali, în nord-est şi local în Carpaţii Meridionali, precum şi în centru şi sud-vest, iar seara şi noaptea în jumãtatea de est a ţãrii. Vor fi averse ce vor avea şi caracter torenţial, descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului, vijelii şi grindinã. Pe arii restrânse, cantitãţile de apã vor fi însemnate în special în intervale scurte de timp. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi posibile doar izolat. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 şi 35 de grade, iar cele minime între 10 şi 23 de grade. În orele amiezii disconfortul termic se va menţine accentuat în sud-est, unde pe arii restrânse indicele temperaturã-umezealã (ITU) va mai atinge pragul critic de 80 de unitãţi.

Vineri (4 septembrie)
În prima parte a zilei, în jumãtatea de est a ţãrii vor fi manifestãri de instabilitate atmosfericã – înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului ce vor putea lua aspect de vijelie. Ploile vor avea şi caracter torenţial şi se vor înregistra pe arii restrânse cantitãţi de apã însemnate. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala doar izolat, cu o probabilitate mai mare în zona de munte. Vântul va avea intensificãri, local şi temporar în regiunile extracarpatice şi la munte, cu viteze mai mari în sud-est. Temperaturile maxime, în scãdere faţã de ziua precedentã în sud-est, se vor încadra între 21 şi 30 de grade, iar cele minime în general între 8 şi 18 grade.

Sâmbă (5 septembrie)
Vremea se va încãlzi şi va fi predominant frumoasã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare dupã-amiaza la munte, unde doar izolat vor fi posibile ploi slabe de scurtã duratã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri pe parcursul zilei în estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 31 de grade, iar cele minime între 10 şi 20 de grade, mai scãzute în depresiuni spre 8 grade.