Miercuri (25 noiembrie)
Pe parcursul zilei vremea va fi apropiatã de normalul termic al perioadei, însã se va menţine rece dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil, mai mult senin la deal şi la munte, iar mai ales la începutul şi sfârşitul intervalului, local se va semnala nebulozitate joasã sau ceaţã. Ceaţa se va asocia şi cu depunere de chiciurã. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 2 şi 11 grade, iar cele minime între -14 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 5 grade pe litoral.

Joi (26 noiembrie)
Vremea va fi în continuare rece dimineaţa şi noaptea în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi mai mult senin la deal şi la munte, iar în zonele joase de relief local va fi ceaţã sau nebulozitate joasã, posibil persistente şi pe parcursul zilei. Ceaţa se va asocia şi cu depunere de chiciurã. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 2 şi 13 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -8 şi 3 grade, cu valori mai scãzute în depresiunile Carpaţilor Orientali, dar şi mai ridicate pe litoral.

Vineri (27 noiembrie)
Vremea va fi în general închisã în zonele joase de relief, unde la începutul şi sfârşitul intervalului va fi ceaţã sau nebulozitate stratiformã, ce local vor persista şi pe parcursul zilei. Ceaţa se va asocia şi cu depunere de chiciurã, iar cu totul izolat, mai ales spre sfârşitul intervalului, vor fi condiţii de burniţã. La deal şi la munte cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 şi 14 grade, mai coborâte în zonele cu ceaţã persistentã, iar cele minime, vor fi cuprinse între -10 şi 6 grade.