Luni (16 noiembrie)
În cea mai mare parte a ţãrii, dar mai ales la munte şi în dealurile submontane, vremea va fi caldã pentru aceastã datã. Ziua, cerul va fi variabil, cu excepţia zonelor joase de relief, unde mai ales în primele ore ale intervalului, local va fi ceaţã sau nebulozitate stratiformã, posibil asociatã cu burniţã. Seara şi noaptea, înnorãrile se vor accentua în vestul, nord-vestul şi parţial în centrul teritoriului, unde local va ploua slab, iar ceaţa va mai fi prezentã îndeosebi în regiunile extracarpatice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi de la 5…6 grade în zonele cu ceaţã mai persistentã din Oltenia şi Transilvania şi 16 grade în zona deluroasã a Banatului, iar cele minime se vor situa, în general, între -3 şi 7 grade.

Marti (17 noiembrie)
17.11.2020 ora 08:00 – 18.11.2020 ora 08:00
Cerul va fi mai mult noros şi va ploua în general slab cantitativ, în cursul zilei, pe arii extinse în Banat, Crişana, Maramureş şi local în Transilvania, iar seara şi noaptea îndeosebi în regiunile sud-vestice, centrale şi estice. La munte, la altitudini de peste 1500 m, ploile se vor transforma în lapoviţã şi trecãtor ninsoare.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri în zona montanã înaltã şi pe litoral. Local în zonele joase din sudul şi estul teritoriului şi izolat din rest, mai ales la începutul intervalului se va semnala ceaţã, izolat asociatã cu burniţã.  Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 şi 13 grade, cu valori uşor mai ridicate în Dobrogea, iar cele minime, se vor situa în general între 2 şi 8 grade.

Miercuri (18 noiembrie)
18.11.2020 ora 08:00 – 19.11.2020 ora 08:00
Vremea va fi în general închisã, iar în cea mai mare parte a ţãrii valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale. Temporar, mai ales în prima parte a intervalului va ploua în Dobrogea, Muntenia, Oltenia şi sudul Moldovei şi izolat în celelalte regiuni. La munte, în special la altitudini de peste 1400 m se vor semnala precipitaţii mixte şi vor fi condiţii de polei.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona montanã, local în regiunile sud-estice, apoi şi în sud-vest, cu viteze mai mari pe litoral şi în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general,  între 5 şi 12 grade, iar cele minime se vor situa între -1 şi 8 grade. Se va semmnala ceaţã, local în zonele joase din vest şi centru şi izolat în rest.