Duminică (11 august)
Valul de cãldurã va persista, iar în orele amiezii în zonele de câmpie şi de podiş vremea va fi canicularã, disconfortul termic accentuat, iar indicele temperaturã-umezealã (ITU) va atinge şi uşor va depãşi pragul critic de 80 de unitãţi. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 de grade pe litoral şi 37, izolat 38 de grade în vestul şi în sudul Olteniei, iar cele minime se vor situa între 11 şi 24 de grade, cu cele mai ridicate valori în Dealurile de Vest. Cerul va fi mai mult senin, exceptând nordul ţãrii şi zona de munte, unde dupã-amiaza şi seara vor fi înnorãri trecãtoare şi izolat ploi de scurtã duratã şi descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în timpul ploilor.

Luni (12 august)
Valul de cãldurã va pesista şi se va intensifica în toate zonele de câmpie şi de podiş, unde disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperaturã-umezealã (ITU) va depãşi pragul critic de 80 de unitãţi. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 29 şi 37 de grade. Cerul va fi mai mult senin, exceptând zona montanã, unde va fi variabil şi cu o probabilitate mai mare dupã orele prânzului, izolat se pot semnala ploi de scurtã duratã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona montanã înaltã. Temperaturile minime se vor situa între 15 şi 25 de grade, mai scãzute în depresiuni.

Marti (13 august)
Vremea va fi în continuare canicularã în zonele de câmpie şi de podiş, cu disconfort termic accentuat.Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 29 şi 37 de grade. Cerul, mai mult senin ziua, va avea înnorãri temporare seara şi noaptea în regiunile nord-vestice unde pe arii restrânse vor fi averse şi descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, iar de scurtã duratã şi în timpul ploilor. Minimele nocturne vor fi cuprinse între 13 şi 23 de grade, uşor mai scãzute în depresiuni.