Miercuri (14 noiembrie)
În cea mai mare parte a ţãrii, vremea va fi în general închisã, cu cer noros şi ploi slabe, dar pe spaţii extinse, condiţii în care valorile termice diurne se vor situa în jurul celor normale la mijlocul lunii noiembrie. În zona montanã, spre searã şi noaptea, precipitaţiile vor fi sub formã de lapoviţã şi ninsoare, iar în estul Transilvaniei vor mai fi condiţii de polei. În extremitatea de vest şi sud-vest a teritoriului, vor fi şi intervale de timp cu cer variabil, ploile vor fi posibile izolat şi se vor înregistra la amiazã temperaturi mai ridicate decât cele obişnuite ale datei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în zona montanã înaltã unde în a doua parte a intervalului temporar va fi viscol. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 6 şi 15 grade, iar cele minime între -1 şi 7 grade. Izolat şi trecãtor va fi ceaţã.

 Joi (15 noiembrie)
Vremea va fi în general închisã şi în rãcire uşoarã; înnorãrile vor fi persitente şi va ploua slab în majoritatea zonelor. Doar în extremitatea de vest şi de sud-est vor fi şi intervale cu cer variabil, iar ploile vor fi posibile izolat. În zona montanã precipitaţiile vor fi mai ales sub formã de ninsoare şi se va depune strat de zãpadã local mai consistent în Carpaţii Orientali şi Meridionali. În cursul nopţii precipitaţii mixte se vor semnala trecãtor şi în zonele joase de relief din estul ţãrii. Izolat vor fi condiţii de polei sau gheţuş. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, unde va viscoli ninsoarea, dar temporar, mai ales în a doua parte a intervalului, şi în regiunile sud-estice. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 5 şi 14 grade, iar cele minime între -2 şi 6 grade.

Vineri (16 noiembrie)
În exteriorul arcului carpatic vremea va fi uşor mai rece decât normalul perioadei, în timp ce în rest valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în general persistente în sud, în est şi local în centru, unde pe arii restrânse vor fi precipitaţii slabe. La munte va ninge, iar în rest vor predomina ploile, trecãtor, în regiunile estice şi centrale, precum şi în dealurile sudice, fiind posibile precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare în est, sud-est şi la munte, îndeosebi pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 1 şi 11 grade, iar cele minime între -7 şi 3 grade.