Sâmbătă (15 decembrie)
Vremea va fi închisã şi se vor semnala precipitaţii în toate zonele ţãrii. În Banat, cea mai mare parte a Crişanei, vestul şi sudul Transilvaniei, vestul şi nordul Olteniei, jumãtatea de nord a Munteniei, precum şi în zona Carpaţilor Meridionali, Occidentali şi de Curburã vor fi precipitaţii mai ales sub formã de ninsoare şi se va depune strat consistent de zãpadã. Local se vor cumula 20…25 l/mp şi izolat 30…40 l/mp. În Dobrogea, în restul Olteniei şi al Munteniei, iar spre searã şi noaptea în partea de sud şi sud-est a Moldovei, precipitaţiile sub formã de ninsoare şi lapoviţã se vor transforma treptat în ploaie şi local se va produce polei sau gheţuş. Vântul va avea intensificãri la munte, cu rafale de peste 60 km/h, dar şi în regiunile sudice şi sud-vestice, cu viteze, în general, de 45…50 km/h. În zona montanã înaltã va fi viscol, iar rafalele vor depãşi 70 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra de la valori în jurul a -3 grade în nordul Moldovei şi depresiuni, pânã la 9 grade în sudul litoralului. Minimele termice se vor situa între -6 şi 6 grade, uşor mai ridicate în zona costierã a Dobrogei.

Duminică (16 decembrie)
Vremea se va menţine închisã şi vor fi precipitaţii în majoritatea zonelor ţãrii. La munte, în Maramureş, Crişana şi Banat va ninge, în Transilvania şi Moldova vor fi precipitaţii mixte, în Oltenia şi Muntenia vor predomina ploile, în timp ce în Dobrogea va ploua. În zona Carpaţilor Meridionali, cantitãţile de apã vor depãşi 20…25 l/mp şi izolat 30…40 l/mp. Se va produce polei, local în regiunile estice şi pe arii mai restrânse în rest. Vântul va avea intensificãri în Carpaţii Meridionali şi Orientali, cu rafale de peste 60 km/h, viscolind zãpada, iar la cote mai reduse, mai ales ziua, şi în sud-sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -1 şi 8 grade, iar cele minime între -4 şi 6 grade. Spre sfârşitul intervalului, pe spaţii mici, se va forma ceaţã.

Luni (17 decembrie)
Vremea va fi închisã în continuare, cu precipitaţii, în general slabe cantitativ, în majoritatea zonelor. Acestea vor fi predominant sub formã de ninsoare în vestul ţãrii precum şi în zona montanã şi mai ales ploi în rest. Pe arii restrânse se va depune polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe litoral şi în Munţii Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 şi 7 grade, iar cele minime, în general, între -5 şi 1 grad. Pe arii restrânse va fi ceaţã.