Duminică (16 decembrie)
Vremea se va menţine închisã şi vor fi precipitaţii în cea mai mare parte a ţãrii. În vestul şi în sud-vestul ţãrii, precum şi la munte, în special pe parcursul zilei, va continua sã ningã; ninsorile vor fi mai consistente în Banat, sudul Crişanei, vestul şi nordul Olteniei, zona Carpaţilor Occidentali, Meridionali şi de Curburã unde stratul de zãpadã va fi semnificativ. În Transilvania şi Moldova vor fi precipitaţii mixte, iar în estul şi sudul Olteniei, în Muntenia şi în Dobrogea va ploua moderat cantitativ. Se va depune polei local în Moldova şi pe spaţii mai mici în Transilvania, iar în orele dimineţii în estul Carpaţilor Meridionali şi în cei de Curburã la altitudini sub 1500 m se vor semnala precipitaţii mixte ce vor favoriza formarea de polei sau gheţuş. La munte vântul va sufla cu peste 60…70 km/h şi va fi viscol, iar în regiunile sudice şi sud-estice vor fi intensificãri temporare, cu viteze în general de 45…55 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între -3 grade în nordul Moldovei şi 10 grade în sudul Dobrogei; minimele termice vor fi cuprinse în general între -6 şi 5 grade, cu cele mai mici valori în extremitatea de vest a teritoriului. Spre sfârşitul intervalului, pe spaţii mici, se va forma ceaţã.

Luni  (17 decembrie)
Vremea va fi închisã în continuare, cu precipitaţii -slabe şi moderate cantitativ- în majoritatea zonelor. În regiunile sud-estice vor predomina ploile, iar în rest vor fi precipitaţii mai ales sub formã de lapoviţã şi ninsoare. Local se va depune polei sau se va forma gheţuş. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între -3 şi 5 grade, mai ridicate în Dobrogea, pânã la 8 grade; minimele termice vor fi cuprinse în general între -5 şi 2 grade.

Marti  (18 decembrie)
Vremea va fi închisã şi temporar, în special în prima parte a zilei, se vor semnala precipitaţii în general slabe predominant sub formã de ninsoare în jumãtatea de sud-vest, iar local la munte şi pe arii mai restrânse cel mai probabil în centru şi nord va ninge. Izolat, cu precãdere dimineaţa, vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în regiunile sud-estice. Temperaturile maxime se vor încadra între -4 şi 4 grade, iar cele minime între -8 şi -1 grad.