Luni (20 ianuarie)
În zonele joase de relief din vest, nord-vest şi centru, iar în prima parte a zilei şi noaptea pe arii relativ extinse şi în cele estice şi sud-estice, vor fi nori joşi, local ceaţã şi izolat burniţã sau fulguieli. În rest cerul va fi variabil, iar ceaţã se va forma izolat. Pe arii restrânse vor fi depuneri îngheţate (chiciurã, gheţuş sau polei). Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri, mai ales în prima parte a intervalului, în Moldova, Dobrogea, Bãrãgan şi la altitudini mari în Munţii Banatului, precum şi în Carpaţii Meridionali şi de Curburã. Temperaturile maxime se vor încadra între -4 şi 6 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -12 grade în estul Transilvaniei şi 0 grade pe litoral.

Marti (21 ianuarie)
Vremea se va încãlzi în zonele de deal şi munte precum şi în estul şi parţial în sudul ţãrii, unde cerul va fi variabil, iar ceaţã se va semnala pe arii restrânse. În celelalte regiuni în cea mai mare parte a intervalului va fi nebulozitate joasã, local se va forma ceaţã, izolat va burniţa sau va fulgui şi vor fi condiţii pentru depuneri îngheţate (chiciurã sau polei). Vântul va avea intensificãri pe crestele montane, va sufla în general moderat în extremitatea de sud-vest, sud-est şi nord-est şi va fi predominant slab în rest. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -3 şi 10 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -10 şi 0 grade, mai scãzute în depresiunile intramontane pânã la -12 grade, dar şi mai ridicate pe litoral, spre 3 grade.

Miercuri (22 ianuarie)
Cerul va fi variabil, dar în nord-vestul, nordul, centrul şi estul ţãrii nebulozitatea se va accentua treptat şi mai ales seara şi noaptea pe arii restrânse vor fi precipitaţii slabe mixte în Moldova şi mai ales sub formã de ninsoare în rest. Izolat se va forma polei. Vântul va avea intensificãri în special în a doua parte a intervalului, la munte, îndeosebi la altitudini mari, unde trecãtor va viscoli ninsoarea, iar la cote mai reduse şi în restul teritoriului, cu viteze mai mari în Moldova şi Oltenia. Valorile termice vor fi mai ridicate decât în mod caracteristic datei, cu maxime ce se vor situa în general între 1 şi 11 grade şi minime între -7 şi 2 grade. Dimineaţa, în zonele joase de relief, pe suprafeţe mici, va fi ceaţã.