Duminică (24 noiembrie)
Vremea se va încãlzi uşor în toatã ţara, totuşi în regiunile estice valorile de temperaturã se vor menţine mai mici decât cele obişnuite în ultima decadã a lunii noiembrie; maximele se vor încadra între 1…2 grade în nordul Moldovei şi 15 grade în zona deluroasã a Crişanei. În sudul şi în estul teritoriului cerul va fi mai mult noros; pe parcursul zilei ploi slabe sau burniţã vor fi pe arii restrânse în Muntenia şi izolat în Oltenia, Dobrogea şi Moldova. Noaptea va ploua local în regiunile sudice, cu precãdere în zonele de deal, iar în Carpaţii Meridionali vor fi precipitaţii mixte. În celelalte regiuni, cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în sudul Banatului, în special zona montanã şi pe crestele Carpaţilor Meridionali, cu viteze de 60…70 km/h, precum şi pe litoral unde rafalele vor atinge 45…50 km/h. Temperaturile minime de luni dimineaţã vor fi cuprinse, în general, între -1 şi 9 grade. Dimineaţa şi noaptea, izolat va fi ceaţã.

Luni (25 noiembrie)
Valorile de temperaturã vor continua sã creascã în sud, sud-est şi centru, astfel cã, în cea mai mare parte a ţãrii, cu excepţia Moldovei, se vor situa peste cele climatologic specifice perioadei; maximele se vor încadra între 3…4 grade în nordul şi centrul Moldovei şi în jurul a 15 grade în Dealurile de Vest. În sudul şi în estul teritoriului înnorãrile vor fi persistente, ziua izolat va ploua slab, mai ales în Oltenia şi în Muntenia, iar noaptea ploile se vor extinde ca arie şi vor deveni moderate cantitativ în extremitatea de sud. În celelalte zone cerul va fi variabil, cu înnorãri şi ploi pe spaţii restrânse în a doua parte a intervalului. În Carpaţii Meridionali, la altitudini mari, precipitaţiile vor fi şi sub formã de lapoviţã şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri locale şi temporare în jumãtatea de sud a ţãrii. Temperaturile minime vor fi cuprinse în general între 0 şi 10 grade. Izolat se va semnala ceaţã.

Marti (26 noiembrie)
Cerul va avea înnorãri temporare în majoritatea zonelor. Va ploua local în sudul şi în sud-estul ţãrii şi pe spaţii restrânse în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în regiunile sudice, în special în sudul Banatului şi pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 şi 14 grade, iar cele minime în general între -1 şi 5 grade. Pe arii restrânse vor fi condiţii de ceaţã.