Sâmbătă (31 august)
Vremea va fi cãlduroasã în cea mai mare parte a ţãrii, iar în vest şi în sud-vest pe arii restrânse canicularã şi cu disconfort termic ridicat dupã-amiaza (indicele temperaturã-umezealã (ITU) va fi în jurul a 80 de unitãţi). Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineaţa şi noaptea. Doar pe suprafeţe mici, în zonele montane şi submontane, vor fi averse şi descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în sud-estul teritoriului şi în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 de grade în nordul litoralului şi 35 de grade în vestul şi în sud-vestul teritoriului, iar cele minime se vor situa între 12 şi 22 de grade, mai scãzute în estul Transilvaniei spre 8 grade.

Duminică (1 septembrie)
Vremea va fi în continuare cãlduroasã în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineaţa şi noaptea. Doar pe suprafeţe mici, dupã-amiaza şi seara, în zonele montane şi submontane, vor fi averse şi descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe litoral şi în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 şi 34 de grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile vestice şi sudice, iar cele mai scãzute pe litoral. Temperaturile minime se vor situa între 8 grade în estul Transilvaniei şi 22 de grade în Dealurile de Vest.

Luni (2 septembrie)
Vremea se va menţine cãlduroasã în cea mai mare parte a ţãrii, izolat canicularã în regiunile sudice. Cerul va fi variabil cu unele înnorãri dupã-amiaza şi seara în zonele montane şi submontane, unde pe arii restrânse vor fi averse şi descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 şi 35 de grade, iar cele minime se vor situa între 12 şi 22 de grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei spre 8 grade.