Vineri (5 iulie)
Vremea va fi cãlduroasã în zonele de câmpie. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate în sudul ţãrii şi la munte, unde îndeosebi în cursul zilei local vor fi averse, descãrcãri electrice şi condiţii de grindinã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 33 de grade, cu cele mai ridicate valori în vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 şi 22 de grade.


Sâmbătă (6 iulie)
Vremea se va menţine cãlduroasã în special în zonele de câmpie. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate dupã-amiaza la munte, iar spre searã şi noaptea în regiunile nord-vestice, unde pe arii restrânse vor fi averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 26 şi 34 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunãrii, iar cele minime se vor situa între 7 şi 23 de grade.


Duminică (7 iulie)
Vremea va fi cãlduroasã în cea mai mare parte a ţãrii, local canicularã la amiazã în sud şi sud-est, dar şi în general instabilã. Vor fi înnorãri temporar accentuate, ziua în special în zonele de deal şi de munte, precum şi în vestul, centrul şi nordul ţãrii, iar noaptea în jumãtatea nordicã a teritoriului şi izolat în rest, unde se vor semnala averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descãrcãri electrice, intensificãri ale vântului, vijelii şi grindinã. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitãţile de apã vor fi pe arii restrânse mai însemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 26 şi 36 de grade, iar cele minime se vor situa între 11 şi 23 de grade.