Marti (7 ianuarie)
Vremea va fi rece pentru aceastã datã, geroasã dimineaţa şi noaptea în centrul ţãrii, la deal şi la munte, local în nord-est şi izolat în rest. Cerul va fi variabil în Dobrogea şi mai mult senin în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele Carpaţilor Meridionali şi de Curburã, precum şi în sud-estul teritoriului, iar cele mai mari viteze se vor atinge ziua, pe litoral, unde vor fi rafale de pânã la 55…60 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 şi 6 grade, iar cele minime între -14 şi -3 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, pânã în jurul a -19 grade. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief, izolat se va semnala ceaţã asociatã cu depunere de chiciurã.

Miercuri (8 ianuarie)
Vremea va fi în continuare rece, mai ales dimineaţa şi noaptea când va fi ger în centrul ţãrii, la deal, la munte, local în nord şi în nord-est şi izolat în restul teritoriului. Cerul va fi variabil în nord şi mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane şi pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între -3 şi 6 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -13 şi -1 grad, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei spre -17 grade. Izolat dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief va fi ceaţã asociatã cu chiciurã.

Joi (9 ianuarie)
Valorile termice vor fi în creştere uşoarã în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în nord-est, unde noaptea izolat va ploua slab şi vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 şi 9 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -12 şi 0 grade, cu cele mai scãzute valori în depresiunile din estul Transilvaniei şi cele mai ridicate pe litoral. Izolat în zonele joase de relief va fi ceaţã.