Joi (10 decembrie)
Vremea se va încãlzi în cea mai mare parte a ţãrii, dar va fi în general închisã. Va ploua în sudul, estul şi centrul teritoriului şi local, mai ales noaptea, în rest. La munte şi, trecãtor, în nordul Moldovei, vor fi precipitaţii mixte ce vor favoriza depuneri de polei. Cantitãţile de apã vor fi mai însemnate în regiunile sudice şi estice, unde vor depãşi local 15…25 l/mp, iar în nordul Olteniei şi al Munteniei pe arii restrânse 30…40 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare, în sud-est, est şi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 grade în nordul Moldovei şi 15 grade pe litoral, iar cele minime se vor situa, în general, între 2 şi 10 grade. Izolat vor fi condiţii de ceaţã.

Vineri (11 decembrie)
Vremea va fi caldã pentru aceastã datã în cea mai mare parte a ţãrii, chiar deosebit de caldã în sud-est şi în sudul extrem. Vor fi înnorãri şi temporar va ploua, pe arii relativ extinse în centrul, estul şi sudul teritoriului şi local în rest. La munte şi, trecãtor, în nordul Moldovei şi estul Transilvaniei, precipitaţiile vor fi mixte şi vor  fi condiţii de polei, iar la altitudini de peste 1700 m va ninge şi se va depune strat nou de zãpadã.

Pe arii restrânse, cu precãdere în zonele de deal şi de munte, precipitaţiile vor fi mai însemnate cantitativ. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în regiunile estice şi pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 şi 13 grade, iar cele minime se vor situa între -2 şi 8 grade. Dimineaţa şi noaptea, pe alocuri, în zonele joase de relief, va fi ceaţã.

Sâmbătă (12 decembrie)
Vremea va fi caldã, chiar deosebit de caldã, local, în jumãtatea de sud a ţãrii, dar în general închisã. Temporar va ploua, pe arii relativ extinse în regiunile estice, sudice şi centrale şi local, mai ales noaptea, în restul teritoriului. La munte, la altitudini de peste 1400 m, vor fi precipitaţii mixte şi, izolat, condiţii de polei.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri la munte şi, trecãtor, în regiunle sud-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 3 şi 13 grade, iar cele minime se vor situa între -1 şi 10 grade. Dimineaţa şi noaptea, pe alocuri se va semnala ceaţã.