Luni (22 iunie)
Gradul de instabilitate atmosfericã  se va menţine accentuat în cea mai mare parte a ţãrii, dar mai ales în vest, centru, nord şi nord-est. Instabilitatea atmosfericã se va manifesta prin perioade cu averse torenţiale, frecvente descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului, izolat grindinã şi vijelii. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitãţile de apã vor depãşi local 25…30 l/mp şi pe suprafeţe mici 40 l/mp. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 şi 29 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 şi 20 de grade.

Marti (23 iunie)
Instabilitatea atmosfericã se va menţine temporar accentuatã- ziua în cea mai mare parte a ţãrii, iar noaptea în est, local în sud şi la munte şi pe suprafeţe mai mici îndeosebi în centru. Aceasta se va manifesta prin perioade cu averse torenţiale, descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului, vijelii şi posibil grindinã. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, local, cantitãţile de apã vor fi însemnate. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 şi 27 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 şi 20 de grade.

Miercuri (24 iunie)
Gradul de instabilitate atmosfericã se va reduce faţã de perioada anterioarã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în prima parte a intervalului când local în sudul şi estul ţãrii precum şi la munte şi doar pe suprafeţe mici în centru se vor semnala ploi de scurtã duratã şi descãrcãri electrice.  Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare ziua la munte şi în sud-vest, iar de scurtã duratã şi în timpul ploilor. Izolat se  pot înregistra cantitãţi de apã însemnate şi vor fi condiţii de grindinã. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 29 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 şi 20 de grade.