Sâmbătă (14 noiembrie)
În prima parte a intervalului vor fi înnorãri în majoritatea regiunilor, iar în cele sud-estice, pe suprafeţe mici, trecãtor va ploua slab, apoi treptat cerul se va degaja devenind variabil. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri ziua pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 şi 13 grade, iar cele minime se vor încadra între -3 şi 7 grade, uşor mai ridicate pe litoral. Pe arii restrânse dimineaţa şi din nou spre sfârşitul nopţii, în zonele joase de relief se va forma ceaţã.

Duminică  (15 noiembrie)
Cerul va fi variabil, pe arii restrânse cu nebulozitate joasã stratiformã sau ceaţã în zonele joase de relief, dimineaţa şi noaptea care izolat pot persista (cu o probabilitate mai mare în regiunile sudice şi nord-vestice) şi trecãtor vor fi asociate cu burniţã. Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperaturile maxime, uşor mai mari decât cele normale pentru mijlocul lunii noiembrie în majoritatea zonelor, cu excepţia celor unde ceaţa sau nebulozitatea joasã va persista, se vor încadra între 6 şi 14 grade, iar minimele termice vor fi cuprinse între -4 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 8 grade pe litoral.

Luni (16 noiembrie)
Cerul va avea înnorãri temporare şi va ploua pe arii restrânse în Dobrogea, iar seara şi noaptea pe arii mai extinse în vest şi nord-vest. În restul teritoriului, cerul va fi variabil în orele amiezii, însã dimineaţa şi noaptea în zonele joase de relief, în special în Oltenia şi pe vãile şi în depresiunile din Transilvania şi Moldova, pe alocuri va fi ceaţã sau nebulozitate joasã şi izolat condiţii de burniţã.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona montanã înaltã şi trecãtor în sudul Banatului. Temperaturile maxime, în marea lor majoritate mai ridicate decât cele obişnuite în aceastã perioadã din an, se vor încadra în general între 9 şi 16 grade, cu cele mai mici valori în zonele cu ceaţã şi nori stratiformi, iar cele mai ridicate în Dealurile de Vest; minimele termice vor fi cuprinse între -3 grade în depresiunile intramontane şi 9 grade pe litoral.