Miercuri (26 august)
Vremea va deveni în general frumoasã. Cerul va fi variabil şi doar izolat, mai ales la munte, se vor semnala ploi de scurtã duratã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona montanã înaltã şi, trecãtor, în sud-est şi nord-vest. Temperaturile maxime se vor încadra între 23…24 de grade în estul Transilvaniei şi în jurul a 31 de grade, local în Muntenia şi Dobrogea şi izolat în Oltenia. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 7…8 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 21…22 de grade pe litoral. Pe arii restrânse, în zonele joase, vor fi condiţii de ceaţã dimineaţa şi noaptea.

Joi (27 august)
Vremea va fi în general frumoasã, iar în sudul şi estul ţãrii se va încãlzi, devenind cãlduroasã, local canicularã la amiazã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar mai accentuate în nord şi la munte, unde numai izolat vor fi posibile ploi de scurtã duratã. Vântul va avea intensificãri în zona montanã, cu viteze în general de 60…70 km/h, dar local şi temporar, în cursul zilei, şi în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 23…24 de grade în Maramureş şi 35…36 de grade în Muntenia, sudul Moldovei şi vestul Dobrogei, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 10 şi 20 de grade.

Vineri (28 august)
Vremea va fi predominant frumoasã, dar cãlduroasã la amiazã în regiunile sudice şi sud-estice. Cerul, mai mult senin în cea mai mare parte a ţãrii, va avea înnorãri trecãtoare în nord şi la munte, dar condiţiile pentru ploi de scurtã duratã vor fi reduse. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona montanã înaltã. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 34 de grade, cu cele mai ridicate valori în sudul ţãrii, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 grade în estul Transilvaniei şi 22 de grade pe litoral.