În această noapte, vremea va fi în continuare caldã în majoritatea zonelor din ţară. Temperaturi minime ce se vor situa cu mult peste normele perioadei. Valorile termice vor fi cuprinse între -2…0 grade în estul Transilvaniei şi 9…10 grade pe litoral. Vor fi înnorãri persistente în jumãtatea de vest a ţãrii şi va ploua în Banat, Crişana şi Maramureş, unde, pe arii restrânse, se vor acumula cantitãţi de apã ce vor depãşi 15…20 l/mp şi local în Oltenia şi Transilvania.

În zonele montane aferente, la altitudini mari, se vor semnala precipitaţii mixte şi, izolat, vor fi condiţii de polei. În celelalte regiuni, cerul va fi variabil, dar pe alocuri, mai ales în a doua parte a nopţii se va semnala ceaţã sau nebulozitate joasã.

Vântul va avea intensificãri la munte, în special pe crestele Carpaţilor Meridionali – cu rafale ce vor mai depãşi 90 km/h, dar local şi temporar la cote mai reduse şi în Dobrogea.

În noaptea de joi spre vineri cerul va fi noros în vest, centru şi nord, unde va mai ploua local şi în general slab cantitativ, iar în restul teritoriului vor fi înnorãri temporare şi ploi slabe, mai ales în sud-est. Spre sfârşitul nopţii în Maramureş şi estul Transilvaniei, trecãtor va fi şi lapoviţã.

Noaptea de Revelion | 31 decembrie/1 ianuarie 

Îndeosebi în Munţii Apuseni şi în jumãtatea de nord a Carpaţilor Orientali, la altitudini mari vor predomina ninsorile. Vântul va sufla slab şi moderat, iar temperaturile minime (peste mediile climatologice) vor fi cuprinse în general între 0 şi 9 grade. Dimineaţa şi noaptea, pe spaţii mici se va semnala ceaţã, în regiunile extracarpatice.

Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie