Miercuri (24 martie)
În cea mai mare parte a ţãrii, vremea va fi în continuare deosebit de rece. În centrul, estul şi sudul ţãrii vor fi înnorãri accentuate şi vor fi perioade în care se vor semnala precipitaţii predominant sub formã de ninsoare, pe arii relativ extinse ziua şi în restrângere noaptea. La munte va continua sã ningã, pe alocuri moderat cantitativ în Carpaţii Meridionali şi Orientali şi va continua sã se depunã strat nou de zãpadã, peste cel deja semnificativ preexistent. În restul teritoriului înnorãrile vor fi temporare şi doar cu totul izolat vor fi posibile precipitaţii slabe, la începutul intervalului. Pe parcursul zilei vântul va continua sã prezinte intensificãri susţinute, viscolind ninsoarea şi spulberând zãpada în zona montanã, în special la altitudini de peste 1500 m, cu rafale de peste 70…90 km/h, dar şi în regiunile estice şi sud-estice, cu viteze de 55…65 km/h şi pe arii restrânse de peste 70 km/h; unele intensificãri vor fi şi în celelalte regiuni, dar pe suprafeţe restrânse şi cu viteze mai reduse. În a doua parte a intervalului, vântul va diminua semnificativ în intensitate în toate regiunile, unele intensificãri urmând a se mai semnala doar în masivele sudice, la altitudini mari. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 şi 9 grade, cu cele mai ridicate valori în vest, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -10 şi 0 grade. Pe alocuri, spre sfârşitul intervalului, îndeosebi în vest, nord-vest şi parţial în centru se va produce brumã.

Joi (25 martie)
Vremea se va menţine rece în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu înnorãri accentuate în cea mai mare parte a intervalului în sudul, estul şi parţial în centrul ţãrii, unde vor fi perioade în care, pe arii restrânse, se vor semnala precipitaţii predominant sub formã de lapoviţã şi ninsoare. La munte, pe alocuri, cu precãdere în Carpaţii Meridionali şi în Carpaţii de Curburã va mai ninge, dar slab cantitativ.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în masivele sudice, în special la altitudini mari, unde zãpada va fi spulberatã, iar pe parcursul zilei şi în Moldova, Dobrogea şi estul Munteniei. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 şi 10 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -8 şi 1 grad. Îndeosebi în vest, nord-vest şi parţial în centru noaptea local se va produce brumã.

Vineri (26 martie)
Valorile termice vor fi în creştere în cea mai mare parte a ţãrii, totuşi vremea se va menţine mai rece decât în mod obişnuit în ultima decadã a lunii martie, în special dimineaţa şi noaptea. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 5 şi 14 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -6 şi 1 grad, mai scãzute în depresiunile intramontane, spre -10 grade, dar şi uşor mai ridicate în Dealurile de Vest şi pe litoral.

În sud-estul ţãrii, pe parcursul zilei nebulozitatea va persista şi vor fi precipitaţii slabe, predominant ploi şi lapoviţã. În celelalte regiuni, cerul va fi variabil, cu unele înnorãri şi izolat burniţã sau ploi slabe, mai ales dimineaţa şi la sfârşitul nopţii şi cu probabilitate mai mare în vestul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu intensificãri la munte, în regiunile estice şi sud-estice şi în extremitatea de sud-vest. Dimineaţa şi noaptea pe arii restrânse va fi ceaţã, iar la sfârşitul intervalului se va produce brumã local în nord, în centru şi în dealurile sudice.