Marti (22 decembrie)
Vremea va fi în general închisã şi îndeosebi seara şi noaptea vor fi precipitaţii în regiunile vestice, nordice, nord-estice, în centru şi local în restul teritoriului. Acestea vor fi: mai ales sub formã de ninsoare la munte, la altitudini de peste 1400 m, mixte în restul zonei montane, în Transilvania, Moldova, precum şi în nordul Munteniei şi al Olteniei, iar în rest vor predomina ploile.  Local în nord, centru, est, la deal, la munte şi izolat în sud şi sud-est se va depune polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare la munte, în special în zona înaltã. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 şi 8 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 şi 6 grade. Pe suprafeţe mici va fi ceaţã.

Miercuri (23 decembrie)
Vremea se va încãlzi. În nord-vestul, nordul, centrul, estul ţãrii şi la munte cerul va fi mai mult noros şi pe arii extinse vor fi precipitaţii – mixte la munte, la altitudini de peste 1700m, şi predominant ploi în zonele mai joase. Pe alocuri la munte, iar în prima parte a zilei şi în Moldova, vor mai fi depuneri de polei. În celelalte regiuni înnorãrile vor fi temporare, iar ploi se vor semnala mai ales noaptea, în Dobrogea, Bãrãgan şi izolat în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, în special la altitudini mari, unde rafalele vor depãşi 70…80 km/h, precum şi, trecãtor, cu viteze mai mici, în regiunile nord-vestice. Temperaturile maxime se vor încadra, în general,  între 3 şi 12 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 şi 7 grade. În zonele joase, local va fi ceaţã.

Joi (24 decembrie)
Vremea va deveni deosebit de caldã pentru aceastã datã în toate regiunile. Cerul va fi noros în vestul, centrul şi nordul ţãrii, unde temporar va ploua, pe arii mai extinse seara şi noaptea, când în Crişana şi Maramureş ploile vor fi în general moderate cantitativ. Spre sfârşitul intervalului în zona montanã înaltã din nordul Carpaţilor Orientali şi a Munţilor Apuseni se vor semnala precipitaţii mixte. În restul teritoriului înnorãrile vor fi temporare, iar ploile se vor semnala pe arii restrânse, în prima parte a zilei, mai ales în regiunile estice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în zona montanã şi doar izolat în rest. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 8 şi 14 grade, cu cele mai ridicate valori în sud-vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 şi 8 grade.