Sâmbătă (21 noiembrie)
Valorile termice vor continua sã scadã, astfel cã vremea va deveni rece pentru ultima decadã a lunii noiembrie. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în sud-vest, iar ziua şi în centrul, sudul şi estul ţãrii. Temporar, îndeosebi în prima parte a zilei, mai ales în Carpaţii Meridionali va mai ninge şi se va depune strat de zãpadã, iar în rest vor mai fi precipitaţii slabe cantitativ: mai ales sub formã de ninsoare în sudul şi sud-vestul Transilvaniei, mixte în zonele submontane ale Olteniei şi ale Munteniei şi mai ales ploi în rest (cu precãdere în Oltenia şi pe arii restrânse în Muntenia).  Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri, ziua în est, sud-est şi în extremitatea de vest, în general cu viteze de 40…50 km/h, iar la munte, în special pe creste, rafalele vor depãşi temporar 60…70 km/h, viscolind ninsoarea. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 şi 8 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -9 şi 2 grade. În zonele joase, noaptea, se va semnala pe arii restrânse ceaţã.

Duminică (22 noiembrie)
Vremea va fi în general frumoasã, dar rece pentru aceastã datã mai ales dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi mai mult senin, exceptând din a doua parte a intervalului regiunile nordice şi parţial pe cele centrale unde vor fi unele înnorãri. Vântul va sufla slab şi moderat, local cu intensificãri la munte, iar în zona înaltã, în special a Carpaţilor Orientali şi Meridionali, temporar va sufla tare cu viteze ce la rafalã vor depãşi 75 km/h, spulberând zãpada depusã anterior.

Temperaturile maxime se vor încadra între 0 şi 8 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -8 şi 2 grade. Pe arii restrânse la începutul intervalului şi spre sfârşitului acestuia, în zonele joase de relief, îndeosebi din sud şi centru se va forma ceaţã.

Luni (23 noiembrie)
Dimineaţa vremea va fi rece, însã în orele amiezii temperaturile, mai ridicate decât cele din ziua anterioarã se vor situa în general în jurul celor normale pentru aceastã datã. În regiunile din jumãtatea nordicã a ţãrii înnorãrile se vor accentua treptat, şi doar pe suprafeţe restrânse, îndeosebi seara şi noaptea, trecãtor se vor semnala precipitaţii slabe. Acestea vor fi sub formã de ninsoare la munte, predominant sub formã de ninsoare în Maramureş, mixte în Transilvania şi mai ales ploi în Moldova şi în Crişana.

În restul teritoriului, cerul va fi variabil cu înnorãri trecãtoare în a doua parte a intervalului, când doar cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, îndeosebi în zona înaltã, trecãtor viscolind ninsoarea şi spulberând zãpada. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 4 şi 10 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 şi 5 grade. În primele ore ale intervalului, pe arii restrânse, în zonele joase de relief va fi ceaţã.