PROGNOZA METEO PENTRU ASTÃZI
Vremea va fi în general închisã, dar caldã pentru aceastã datã în cea mai mare parte a ţãrii, chiar deosebit de caldã, local, în regiunile sudice. Va ploua, temporar, în centrul, nordul şi estul teritoriului, local în sud şi izolat în rest. La munte şi, trecãtor, în nordul Moldovei şi estul Transilvaniei, precipitaţiile vor fi mixte, iar la altitudini de peste 1700 m va ninge şi se va depune strat de zãpadã mai consistent; pe alocuri se va semnala polei. Local, cu precãdere în zonele de deal şi de munte, precipitaţiile vor fi mai însemnate cantitativ. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în regiunile estice şi pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 3 şi 12 grade.

Sâmbătă
Vremea va fi în general închisã, dar caldã, chiar deosebit de caldã, local, în sud-estul şi vestul ţãrii. Temporar va ploua în regiunile estice, sudice şi centrale şi local, mai ales noaptea, în restul teritoriului. La munte şi în nordul Moldovei vor fi precipitaţii mixte şi, izolat, condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona montanã şi, trecãtor, în regiunile sudice şi estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 3 şi 13 grade, iar cele minime se vor situa între 0 şi 10 grade. Pe arii restrânse dimineaţa şi local noaptea, se va semnala ceaţã.

Duminică
Vremea se va menţine în general închisã, dar va fi caldã, chiar deosebit de caldã în sudul şi, local, în centrul şi vestul ţãrii. Temporar, mai ales dupã-amiaza şi noaptea, va ploua în estul şi sudul teritoriului, local în centru şi izolat în rest. La munte, la altitudini de peste 1700 m, vor fi precipitaţii mixte şi, izolat, condiţii de polei. În regiunile sud-estice, vântul va sufla moderat, cu uşoare intensificãri noaptea şi va fi în general slab în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 5 şi 13 grade, iar cele minime se vor situa între 0 şi 9 grade. Dimineaţa şi noaptea, pe alocuri, se va semnala ceaţã.