Sunt probleme cauzate de ceața persistentă pe Aeroportul Internaţional ”Avram Iancu” din Cluj Napoca, patru curse aeriene externe şi interne au întârzieri atât la aterzare cât și la decolare.

Meteorologii au prelungit până la ora 13:00 avertizarea de ceață, care determină scăderea vizibilităţii, local sub 200 m, izolat sub 50 m.
Afectate sunt localitățile din Județul Cluj: Turda, Câmpia Turzii, Gherla, Apahida, Mihai Viteazu, Cășeiu, Bonțida, Iclod, Luna, Feleacu, Jucu, Mica, Mintiu Gherlii, Dej, Cuzdrioara, Călărași, Câțcău, Săndulești, Tureni, Aiton;

                                    ziuadecj.realitatea.net

Pentru Mediafax reprezentanții Aeroportului au declarat ”Sunt patru curse aeriene afectate de ceaţă pe aeroportul clujean. Este vorba, la plecări, de zborul de la Bucureşti care trebuia să decoleze la ora 8.25 şi va pleca la 8.50 şi de cel spre Istanbul programat la ora 9.45 şi care va pleca la 11, iar la sosiri sunt întârziate zborurile de la Bucureşti, unul care trebuia să aterizeze la 7.45 şi estimăm că va ajunge la 8.25 şi cel de la Istanbul, care urma să sosească la ora 8.50”